Covid-19 slog till….

Ja, vad spelar det för roll om man själv isolerar sig och följer alla råd när inte alla i hushållet kan jobba hemifrån? Vi han konstatera att smittsamt är det i alla fall. Av 6 stycken insjuknade vi allihop. Alla börjar rätta till sig nu utom jag, Linda. Det var ju ingen överraskning eftersom jag har svårigheter med återhämtning i vanliga fall och den här perioden är även vanligtvis den jobbigaste på året för mig, och just därför varit extra orolig för att drabbas. Det kommer att ta tid innan jag är återhämtad tyvärr.

Eftersom det är jag som driver största delen av planeringen i kenneln kommer det att dröja innan vi kommer att kunna ta emot några besök. Jag hoppas att ni som skrivit till oss, och inte fått svar under sjukperioden läser här så ni förstår varför vi varit dåliga på att ge återkoppling . Jag kan ju avslöja att vi planerar för eventuellt två kullar, inget 100 bestämt än, och dessa kommer isf bli ungefär samtidigt. Löp och parning september/oktober Leverans Jan/feb 2022 😄