Valpar/planer 2023-2024

Uppdaterat 2023-04-19

Till hösten 2023 kommer vi att para vår Tippex – Hallonbos Cloud Number Nine. Tippex beräknas löpa i september vilket skulle innebära valpar i november redo att flytta till sina familjer i januari/februari 2024 om allt går enligt plan. Hane har vi inte riktigt bestämt ännu.

Välkommen med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com

Uppdaterat 2023-02-27

Nu har vi varit på date med Doris och Harley ❤️. Går allt som planerat väntar vi valpar runt den 23 april, redo att flytta till sina familjer till midsommarveckan. Välkommen med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com Uppdatering: Valparna föddes 24/4 och alla är tingade.

Uppdaterat 2022-12-15

Vår fina fodertik Hallonbos Sputnik ”Doris” är friröntgad och ögonlyst UA. Så nu planerar vi valpar. Vi räknar med att Doris löper i januari/februari vilket skulle ge valpar redo att flytta till sina familjer i maj/juni ☺️.

Tilltänkt pappa till valparna är fina Harley SE U(U)CH DK CH(U) NO UCH Don’s Tufted Duck. ❤️

Välkomna med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com

Harley

Doris
Harley

Gå till “Valp från Hallonbos”

Senaste inläggen

Tulo – Welford’s Weather Girl är dräktig 😁fader är fina Archie – Moonstruck John Blund Vi beräknar ”valpankomst” 3-4 december 🐾. Är ni intresserad av valp från denna kombination skicka ett mail till linda@hallonbos.com eller ring 0762-757283. Vi kan inte alltid svara, så prata gärna in ett meddelande så återkommer vi 🐶🐾