Valpar/planer 2024-2025

Uppdaterat 2024-07-17

Vi planerar att para vår fina “Tippex” – Hallonbos Cloud number nine. Hon var en fantastiskt fin mamma till sina 7 valpar vid sin första kull. Vi räknar med att Tippex löper någon gång i november/december, vilket skulle, om allt går som planerat, ge valpar runt 1 februari, redo att flytta till sina familjer i slutet av mars eller början av april 2025. Vi har inte bestämt hane än, men vi har några friare i åtanke. Vi återkommer med mer information.

Varmt Välkommen med intresseanmälan, gärna via mail linda@hallonbos.com som första kontakt. Besök gärna vår sida “valp från Hallonbos” innan så får ni veta lite om vad vi erbjuder och vad vi vill veta om er i ett första skede.

________________________________________________________________________________________________________________

Uppdaterat 2024-02-24

Inga valpar planerade under vår och sommar 2024.

Uppdaterat 2023-09-13

Lite tidigare än förväntat löpte Tippex och vi har varit i Småland och parat 4-5/9 med stiliga “Max” Pelydryns Marabou . Går allt enligt plan har vi valpar runt den 5/11, redo för flytt till sina familjer runt nyår. Vi planerar nu in lite träffar med valpintressenter som redan visat sitt intresse. Det kan fortfarande finnas finnas möjlighet till valp från denna kull. Välkommen med intresseanmälan, gärna via mail linda@hallonbos.com som första kontakt. Besök gärna vår sida “valp från Hallonbos” innan så vet ni vad vi erbjuder och vad vi vill veta om er.

Uppdaterat 2023-04-19

Till hösten 2023 kommer vi att para vår Tippex – Hallonbos Cloud Number Nine. Tippex beräknas löpa i september vilket skulle innebära valpar i november redo att flytta till sina familjer i januari/februari 2024 om allt går enligt plan. Hane har vi inte riktigt bestämt ännu.

Välkommen med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com

Uppdaterat 2023-02-27

Nu har vi varit på date med Doris och Harley ❤️. Går allt som planerat väntar vi valpar runt den 23 april, redo att flytta till sina familjer till midsommarveckan. Välkommen med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com Uppdatering: Valparna föddes 24/4 och alla är tingade.

Uppdaterat 2022-12-15

Vår fina fodertik Hallonbos Sputnik ”Doris” är friröntgad och ögonlyst UA. Så nu planerar vi valpar. Vi räknar med att Doris löper i januari/februari vilket skulle ge valpar redo att flytta till sina familjer i maj/juni ☺️.

Tilltänkt pappa till valparna är fina Harley SE U(U)CH DK CH(U) NO UCH Don’s Tufted Duck. ❤️

Välkomna med valpförfrågan. Gärna en första kontakt via mail linda@hallonbos.com

Harley

Doris
Harley

Gå till “Valp från Hallonbos”

Senaste inläggen

Tulo – Welford’s Weather Girl är dräktig 😁fader är fina Archie – Moonstruck John Blund Vi beräknar ”valpankomst” 3-4 december 🐾. Är ni intresserad av valp från denna kombination skicka ett mail till linda@hallonbos.com eller ring 0762-757283. Vi kan inte alltid svara, så prata gärna in ett meddelande så återkommer vi 🐶🐾