Välkommen Nypon!

Nu har hon kommit till oss, vårt nytillskott på Hallonbos! Don’s Mille Lamponi (tusen hallon) till vardags kommer hon att kallas Nypon. Tack kennel Don’s och Karin Brostam för förtroendet!

Ett nytt spännande kapitel för oss, som vi ser så mycket fram emot!

Lilla Nypon är en cool, kavat liten tjej som kommer att bo hos Mikaela och Mattias tillsammans med Fleury ❤️

Lycka till alla i Leksakskullen

Nu har de flyttat ifrån oss på Hallonbos och åkt hem till sina familjer alla 7 i leksakskullen! Vi önskar er alla stort Lycka till med er nya familjemedlem. Det känns så tryggt att alla har fått så fina hem.

En födelsedagshälsning från Fleury

Hurra, hurra, hurra, hurra!

Fleury (Hallonbos Blissful Bon Bon) önskar ett stort grattis till alla sina syskon i godiskullen! Födelsedagen avnjuts med skogspromenad i strålande sol ☀️🐾

Nu är Tippex och Max valpar här!

De tog tid på sig att komma till världen de små. vi fick vänta ända tills i onsdags , 8/11 innan de tittade ut. 7 ljuvliga valpar. 5 hanar och 2 tikar alla med födelsevikter på över 400 gram. Både valpar och mor Tippex mår fint. Det finns två hanar kvar till rätt hem. Leverans beräknad till vecka 1, 2024.

Välkomna att kontakta oss vid intresse!

Tippex är dräktig

Tippex visar alla tecken på att vara dräktig. Så nu väntar vi några veckor till, runt 5 november är det dags. Kan fortfarande finnas möjlighet till valp från denna kull. Välkommen med intresseanmälan via mail.

Tippex har varit på date

Lite tidigare än vad vi väntat började Tippex att löpa. I början av förra veckan 4 och 5 september var vi i Småland och träffade “Max” Pelydryns Marabou. Efter lite uppvaktande och lek blev det parning. Går allt som vi hoppas blir det småtassar hos Hallonbos i början av november, med flytt till sina familjer runt årsskiftet.

Tippex till vänster, Max till höger

Utställning i Backamo

Fina resultat från ett regnigt Ljungskile! ☔
17 anmälda welshar för Liz-beth Liljeqvist.
Tindra (Hallonbos Snöstjärna) tog sitt första CERT genom att vinna unghundsklassen med Ck och placera sig som tredje bästa tik.
Syster Stella (Hallonbos Snölykta) blev tvåa i unghundsklassen med Ck ☺️.
Tipp-Ex (Hallonbos Cloud number nine) blev tvåa i öppenklassen med Ck och tog R-CERT och Tulo (Ch. Welford’s Weather girl) vann championklassen med Ck och placerade sig som andra bästa tik, proffsigt visad av Alma i bästa tik