Sommar, sommar …här kommer lite om vad vi haft för oss…..och lite om vad som kanske kan komma..

Tänk att hela sommaren redan har gått….vi såg framför oss en sommar där vi bara ville välja lite utställningar där vi alla kunde träffas hela familjen och ha det mysigt, träna Tulo samt visa Hallonbos Skogschampinjon “Champis” på lite utställningar. Champis som nu är hela nio år✨🤗. Ännu en underbar veteran😍. Fina Champis som lyckades fixa flera Bir- och Bimveteran tillsammans med Pernilla. Såå roligt!🤗✨

Hans och jag for ju även på en fantastisk tur med vår husbil. Många turer norröver har vi gjort och nästan alltid hamnat i vårt vackra grannland, men i år skulle längre norrut i Sverige än vi varit tidigare och jag ville se lapporten. Sagt och gjort💕. En fantastisk resa ☺️✨, vi avverkade 420 mil på 15 dagar, men upplevde inte att vi endast körde. Vi hann med både Abisko, riksgränsen, lapporten, sol, bad, vandring, fiskecamp och bruksmuseeum samt magsjuka 🤢. Mikaela, Mattias, Pernilla och Patrik gjorde vår resa möjlig då de passade vovvarna i skift hemma i huset under tiden😍.

Väl hemma har de “bytt skift” så Pernilla och Patrik med Champis har kommit ned från Vagnhärad.💕💕Härliga dagar och kvällar tillsammans med allihop🤗❤️, då känner man sig lyckligt lottad. En spontaninhandlad bubbelpool blev sommarens bästa köp😂😅.

Vi avslutade utställningssäsongen i Backamo där Hallon slog till med att vinna både Bir och Birveteran! Tulo vann unghundsklassen och placerade sig som andra bästa tik och fick i och med det sitt första Cert! Så roligt!

Nu går sommaren oundvikligen mot sitt slut och vi blickar fram emot en spännande höst. Kanske att det kan komma valpar hos Hallonbos 😉☺️….fortsättning följer…